zondag 7 maart 2010

Het eerste echte zondags zonnetje

De dag kondigde zich aan met een mooi straalend zonnetje, de temperatuur lag nog wel wat aan de frisse kant maar het ontbreken van enig wolkje aan de horizon deed alvast vermoeden dat het vandaag een zeer mooie dag zou worden.

Na het inslaan van de nodige proviand bij de bakker en een stevig ontbijtje werd de drankgordel klaargemaakt om een lang duurloopje te doen met de clubgenoten. Voor vandaag hadden we een lange duurloop van 26km op de agenda staan en om 9h stonden we dan ook klaar aan de sporthal om er op uit te trekken voor een ontspanne tochtje van twee en een half uur.

We trokken vandaag het "trage joggers pad" op een route die ons langs de mooiste stukjes natuur zou leiden van de bossen tussen Mol, Geel en Meerhout. Het tempo voor vandaag was vastgelegd op een gesapige 5:45 min/km. We begonnen er aan met een groepje van 5 waarvan een deel zou afheken op kilometer 13 om op 19km uit te komen, ze zijn niet van plan een langere wedstrijd te lopen en hoeven dus ook niet deze lange duurlopen te maken.

Hier en daar stond er vandaag wel een nijdig briesje zodat we toch wel nood hadden aan de handschoenen die we aanhadden maar eens uit de wind en in het zonnetje was het echt wel genietten vandaag.

Start tijd9:02
Afstand26,2 km
Duur2:31:54
Snelheid05:44 min/km
map

4 opmerkingen:

Tiny zei

In het zonneke en uit de wind was het goed toeven. Maar andersom, in de wind en uit de zon;-(

Kitty zei

Ik vond het heerlijk loopweer! Handschoenen niet nodig gehad en 3/4 tight aan, maar ja, ik liep wat later dan jij (ca. 13.00 uur) maar wel een stuk langzamer ;))

Wendy zei

Het was gisteren zalig weer, dat zonnetje deed echt nog eens deugd!

www.giventofly.nl zei

Heeeeeeeerlijk heh dat zonnetje?! Van mij maggie blijven =D