maandag 3 augustus 2009

Kattebos jogging

Vanavond werd er in het naburige lommel Kattebos een jogging georganiseerd door de KWB. Het leek me dan ook de ideale locatie om vandaag de training daar maar te gaan afhaspelen.

Samen met mijn jongere broer, Guy, vertrokken we rond een uur of 6 richting Lommel om daar dan aan te sluiten bij nog wat lopers van de club die ook tot hier getrokken kwamen. Zelfs op een maandag waren er hier vandaag een paar honderd lopers verzameld om in het mooie weer te komen lopen.

Om 7h weerklonk het startschot en konden we al drummend door de massa vertrekken. Er werd vandaag extensief gelopen, normaal 10km tegen 5:30 maar ik en Marc hadden gekozen voor de 12km, Anita en Guy gingen voor de 9km.

Er was een route uitgestippeld van 3km in de wijk en op 2 plaatsen was er een drankpost voorzien, van dorst gingen we zeker niet omkomen vandaag.

Na 3 ronden zat het er dan op voor Anita en Guy en gingen Marc en ik de laatste ronde in. Inmiddels was ons gropje vergroot door een drietal lopers van een naburige verreniging en werd het tempo mooi strak gehouden, we konden mooi in hun slipstream blijven hangen.

Op het einde van de 4de ronde werden we dan beloond met een zak met versnaperingen, koeken, sportdrank en slagroom... alles wat een loper nodig heeft ;-p...

Het was weer een goed georganiseerde, gezellige, niet mega evnt jogging uit de buurt. Eeen dikke pluim voor de organisatie is hier zeker op de plaats.
Start tijd7:02 PM
Afstand12.0 km
Duur1:04:26
Snelheid05:23 min/km
map

Geen opmerkingen: