donderdag 20 augustus 2009

Donder en bliksem...

Vanavond was er een extensieve duurloop gepland van 16km aan een tempo van 5:45. Het is hier vandaag bloedheet geweest en zelfs rond 17h00 zag het er nog niet al te best uit om te gaan trainnen, teperaturen tot 38 graden zijn niet echt ideaal om in te trainen.

Het begon echter tehen een uur of zes serieus gaan dicht te trekken met wat verfrissende wind, de vrees was nu echter omgeslagen naar "het gaat toch niet regenen van begin to einde?"

Met een klein hartje vertrokken we met na een kwartiertje lopen al de eerste donderslagen, het bleef echter wel droog. Na een 14 tal kilometer begon het dan wel lichtjes te regenen en toen we goed en wel aan de sporthal kwamen gingen de hemelsluizen volledig open, wel wat nat maar net op tijd binnen het was verfrissend maar we waren net niet drijfnat. De gropen die een paar minuten na ons binnen kwamen die hadden darintegen minder geluk en waren dus drijfnat.

Al bij al toch nog goed weer om in te lopen niet te warm en relatief droog. Morgen rustdag en zaterdag vliegen we er weer vol in.

Start tijd6:30 PM
Afstand15.8 km
Duur1:30:39
Snelheid05:44 min/km
map

Geen opmerkingen: