dinsdag 28 juli 2009

Training 7/28/2009

Nog snel effe een update voor we voor een dagje naar Manchester trekken.

Vandaag stonden er versnellingen op het programma, 10x300 in 72 sec een vrij korte maar intensieve training. Na de traditionele opwarming stonden we klaar om te vertrekken.

Zoals iederekeer weer het geval is verliepen de eerste 2 versnellingen nog wat stroef maar eens we in ons ritme zaten werd alles dan toch snel afgehaspeld.

Na nog wat toerkes te hebben uitgelopen was het ddan tijd om een douchke te pakken. Hierna kropen we dan met zijn alle gezellig het terras op om de nodige nitraten en mineralen weer op peil te brengen.

Mario is ook nog effe snel langs geweest om ne goeien dag te zeggen, het was weeral wat weken geleden dat we nog eens een glimp mochten opvangen van hem. Met zijn blesure en vakantie was het toch alweer bijna 7 weken geleden dat we hem nog eens in levende lijven hebben kunnen zien. Hij hoopte van binnen enkele weekjes weer volop te kunnen beginnen.

Morgen dus vroeg op om over en't weer naar Manchester te trekken om nog een dagje op verplaatsing te gaan werken. 't Zal weer pijn doen.
Start tijd6:32 PM
Afstand9.7 km
Duur1:04:12
Snelheid06:16 min/km
map

1 opmerking:

Wendy zei

Leuke trainingskes die intervallen hé! Veel plezier in Manchester!