vrijdag 17 april 2009

Vossen...pad

Gisteren stond er voor de mensen die de marathon van Bonn gaan lopen weer heel wat kilometers op het programma. Daar ik zelf geen marathon ga lopen in het voorjaar wijkt mijn schema af van de rest van den hoop, samen met nog wat lotgenoten.

Gisteren hebben we dan ook een extensieve duurloop van een dikke 15km afgelegd. Er werd op aanraden van mezelf, af en toe wordt er zelfs naar mij geluisterd ;-p, gekozen om het Vossenpad te lopen dat vertrekt aan de sporthal en je de keuze bied tussen 7,11,16 of 24 km loopplezier.

Het werd een gezellig zwans loopje in een toch wel zeer mooie omgeving. Voor de meeste loop colega's was het dan ook de eerste keer dat ze deze route liepen, ook voor mij waren er onbekende stukken bij, en werd er dus hier en daar al wel eens een verkeerde afslag genomen gelukkig zonder al te veel erg.

Na een uur en 20 minuten stonden we dan alweer moe en voldaan aan de sporthal en kijken we alweer uit naar volgende week om alweer eens een andere route uit te kiezen voor onze volgende escapades.

Start tijd4:32 PM
Afstand14.4 km
Duur1:20:38
Snelheid05:33 min/km
map

Geen opmerkingen: