zondag 7 juni 2009

Stemmen

Vanochtend liep de wekker af om 6h30. Met tegenzin kroop ik uit het bed om me klaar te maken voor een dagje voorzitter spelen voor de verkiezingen.

Om 7h00 werden we namelijk verwacht in kiesbureau 36 in Balen van het kieskanton Mol. Met de nodige koffie, broodjes, cake en de obligatoire koffiekoek hebben we ons door de lange dag gesleept.

Hier en daar wel wat grappige taferelen. "Mijnheer mijne computer werkt nie" bleek dat hij met zijn vingers op het scherm stond te tokkelen in plaat van met de licht pen. Plezant om eens een keer te doen maar een tijdverdrijf wat nu niet echt als een hoogtepunt van mijn weekend kan genoemd worden en waar we dan ook niet naar uitzien om binnen een paar maanden weer te moeten doen.

We hebben de dag dan toch nog enigsinds positief kunnen afsluiten met een frietje en een looptochtje (na dat de frieten verteerd waren).

Er stond vandaag immers nog een training op het programma en zelfs de verkiezingen kunnen dit niet verhinderen. Rond kwart voor negen vertrokken we dan voor een lekker stresvrij extensief tochtje van een kleine 10 km. Halverwegen werden er wat foto's getrokken, het begon zowaar te bliksemen, en begon ik ervoor te vrezen van niet droog thuis te komen maar deze vrees was echter ongegrond en we zijn dan buiten een paar druppels toch droog thuis gekomen.

Toch nog een mooie afsluiter van de dag...



Start tijd8:45 PM
Afstand9.7 km
Duur0:54:25
Snelheid05:36 min/km
map

2 opmerkingen:

Tiny zei

Zal niet echt soepel gelopen hebben na een dag op een stembureau.

Wendy zei

Je plicht is weer gedaan, volgende keer zal het wel eens aan iemand anders zijn zekers? Leuke training!
Grt